Някои серийни убийци правят ужасяващи разкрития преди екзекуцията си, разказвайки за

...
Някои серийни убийци правят ужасяващи разкрития преди екзекуцията си, разказвайки за
Коментари Харесай

Изненадващите последни думи на чаровния сериен убиец Тед Бънди

Някои серийни убийци правят ужасяващи разкрития преди изтезанието си, разказвайки за жаждата да лишават човешки животи. Други се разкайват за постъпките си, а трети се майтапят с палачите си.

Но не и Тед Бънди.

Един от най-зловещите и чаровни серийни убийци в историята изненадал всички по време на изтезанието си на 24 януари 1989 година. 

Докато седял на електрическия стол, той произнесъл смразяващи думи, които напълно не били думите, които хората очаквали да чуят от наказан на смърт и признал се за сериен палач.

" Бих желал да предадете любовта ми на моето семейство и другари ", били последните думи на Тед Бънди, предадени от Mirror.  

Жертвите на 42-годишния мъж били повече от 30. 

Тед Бънди е един от най-известните серийни убийци в света. Чаровният и добре просветен млад мъж убива десетки дами в Съединени американски щати между 1974 и 1978 г. 

Животът на Бънди бил изпълнен с с убийства, отвратителни полови актове, две бягства от пандиза и доста гнет.   

Убийствата почнали през 1974 година и завършили едвам през 1978 година, когато Бънди най-сетне бил хванат - този път вечно - от служител на реда в Пенсакола, Флорида.

Mirror припомня, че мъжът е бил задържан и в Колорадо през 1975 година По това време той бил наказан за отвличането на млада жена, която въпреки всичко е оживяла след неговия жесток терор.

Серийният палач прекарал 2 години в пандиза, преди да избяга през прозореца на килията си, а дни след повторното си залавяне през 1977 година, той още веднъж се измъква.  

На 15 януари 1978 година Бънди нахлува в женския клуб " Чи Омега " в Държавния университет на Флорида в Талахаси, където убива две млади дами, ранява други две и нанася удари на още една, до момента в който бяга от мястото на престъплението.  

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР